Eper torta
1 kezeletlen citrom héja + leve
1 kezeletlen citrom héja + leve
2 kezeletlen citrom héja + 1 citrom leve leve
vaj a forma kikenéshez + liszt
1 kezeletlen citrom reszelt héja
10 dkg étcsoki - 10 dkg tejcsoki - 10 dkg fehércsoki
Alap piskóta recept : Alap piskóta recept 2 db tojásból, 2 ek. liszt és 2 ek. cukor , 1 kk. sütőpor a receptben leírtak szerint.
szódavíz és tej a kívánt sűrűség beállításához
A hozzávalókat a tej kivételével összedolgozzuk, majd a tejet lassan, fokozatosan adagoljuk nem feltétlen kell mind. Amikor szépen összeállt és lágy tésztát kapunk frissen tartó fóliába csomagoljuk és hűtőbe tesszük minimum 2 órára, de legjobb ha egész éjszakára hagyjuk ott. Felhasználáskor 2 sütőpapír között a megfelelő nagyságra, formára...
Hozzávalók:
Tart alaptészta , recept itt: Tart alaptészta
A panna cotta receptjét itt találjátok: Epres-bazsalikomos panna cotta tart