Eper-bodza mousse

2021.05.02

Recept: Eper-bodza mousse torta

Eper finom édes íze remek harmóniát alkot a bodza/lime kellemesen savanykás ízvilágával. Nem tudom ki hogy van vele Én nagyon kedvelem az ilyen kellemes, habos mousse krémeket és mindig nagyon izgulok, hogy amikor majd leveszek a torta karikát nem fog-e szétfolyni... mivel ilyen tortát ilyen formában még nem készítettem most is nagyon izgultam és délelőtt betettem a fagyasztóba 2 órára, hogy a szállítás alatt tuti ne legyen baja. Jelentem nem lett és az íze sem okozott csalódást. A marcipán rózsákat is én készítettem nem a legtökéletesebb, de a legkedvesebbnek készült, az Én DRÁGA ANYUKÁMNAK :) Ezzel a tortával és receptjével kívánok Mindenkinek boldog Anyák napját. Bár az idő nagyon szeles és változékony legyen a mai nap az Anyáké, Nagymamáké, Dédiké és Nevelő szülőké. Tudom, hogy vannak, akik már "csak" gondolatban lehetnek Velünk, de azt hiszem, amíg nem felejtjük el Őket, addig valójában Élnek, itt a szívünkben.