Grill csirkemell
Hozzávalók:
csirkemell
kukorica
gomba
paradicsom
kápia paprika
só, bors, mustár, olaj, kakukkfű, petrezselyem
A csirkemellet megmossuk és szeletekre vágjuk. Mindkét oldalát ki klopfoljuk , majd a mustárt egy kis edénybe összekeverjük a fűszerekkel, amit aztán a csirke mindkét oldalára rákenünk. Egy műanyag dobozba helyezzük a szeleteket és felöntjük olajjal. Lezárjuk és mehet a hűtőbe minimum 1 éjszakára. A sütés előtt vegyük ki a húst és hagyjuk 20-30 percig szoba hőmérsékleten. A kukoricát mossuk meg kenjük be vajjal, sózzuk helyezzünk rá kakukkfüvet, majd fóliába tekerjük és mehet a sütőre. Amikor beletudjuk szúrni a villát megsült. A paprikát és a gombát kevés olajon süssük meg, majd süssük meg a húst is! Friss salátát is kínálhatunk hozzá!!