Sokmagvas csirkemell
Hozzávalók:
1 csirkemell filé
só, bors, őrölt majoránna, őrölt rozmaring
tojás, liszt, zsemlemorzsa (teljes kiőrlésű)
vegyes magok (aprók)
zsiradék a sütéshez
A csirkemellet alapos mosás és tisztítás után felszeletelem. Fűszerezem sóval és borssal. A panírt előkészítem. Liszt, tojás, zsemlemorzsa ebbe keverem a majorannát, rozmaringot és a magokat. Bepaníroztam és a szokásos módon kisütöttem. A sült krumplit sütőben készítem minden olaj vagy zsiradék nélkül, sütőpapíron megsütöm. Egy kis ötlet a tálaláshoz, hogy a kis pohár aljába ketchup-ot nyomok és ebben beleállítom a krumplikat! A zsemlemorzsába kevert fűszerek nagyon kellemes ízt adnak a húsinak! Jó étvágyat!! :)