Édes pillanatok

 

Túró mousse

2019.05.13

Díszítéshez: 20 dkg olvasztott fehér csoki , gyümölcs

A csokikat felolvasztjuk és tetszés szerint bemártjuk a csokiba fogpiszkálóra szúrva és egy hungarocell táblába szúrjuk őket amíg a csoki megköt. A kaspóba helyezzük a hungarocell tojást és a fogpiszkálókat félbe törve , hogy ne legyen olyan hosszú tetszés szerint elrendezzük a szőlő szemeket . Díszíthetjük egy kis virággal.

A vizet feltesszük melegedni belekockázzuk a vajat. Hozzáadjuk a sót a cukrot és felforraljuk. Nem kell, hogy lobogjon. Amikor felforrt gyors mozdulatokkal beleszórjuk a lisztet és gyorsan összekeverjük, hogy ne csomósodjon be. 2-3 percig melegítjük még, amíg szépen elválik az edény falától, aztán levesszük a melegről és pár percig pihentetjük....